fbpx

Balanstri
Dog Enhance kurkuma

 39,95

Balanstri Enhance is een innovatieve mix van omega-3 visolie, antioxidanten, brandnetel en kurkuma (Latijnse naam Curcuma longa). EPA & DHA uit visolie en antioxidanten uit olijfolie ondersteunen bij het remmen van ontstekingsprocessen en kunnen de weerstand verbeteren. Kurkuma helpt het immuunsysteem versterken, ondersteunt de darmen en gewrichten en geeft verlichting. Brandnetel bevordert een goede darmflora en draagt bij aan een goede weerstand. Balanstri Enhance bevat 1.200 mg kurkuma per 30ml.

– Geschikt tijdens periodes van revalidatie
– Voor oudere honden of honden met verminderde weerstand
– Helpt je hond soepel te houden
– Ondersteunt de huid en de spijsvertering

 

Op voorraad

Beschrijving

Balanstri Enhance is een unieke mix van omega-3 visolie, antioxidanten, brandnetel en kurkuma. De essentiële vetzuren EPA & DHA uit visolie en antioxidanten (natuurlijke vitamine E) ondersteunen bij het remmen van ontstekingsprocessen en kunnen de weerstand verbeteren. Kurkuma kan het immuunsysteem versterken, ondersteunt de darmen en gewrichten en geeft verlichting. Brandnetel bevordert een goede darmflora en draagt bij aan een goede weerstand. De olie zorg voor een optimale opneembaarheid van de kurkuma.

Kurkuma, ook wel geelwortel genoemd, is al eeuwenlang een geliefd kruid in de traditionele geneeskunde. De wortel bevat curcumine, een krachtige antioxidant met ontstekingsremmende en beschermende eigenschappen. Kurkuma wordt gebruikt voor:

  • Een soepele en gezonden huid en vacht
  • Ondersteuning van de spijsvertering en de darmflora
  • Verminderen van pijn en stijfheid bij gewrichtsproblemen
  • Verbeteren van de algemene gezondheid door het lichaam te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen

Daarnaast bevat Balanstri Enhance visolie met een hoog percentage EPA en DHA. Dit zijn krachtige ontstekingsremmers en helpen je hond op celniveau dus door zijn hele lichaam. Tot slot hebben we brandnetel extract toegevoegd, dit staat bekend om zijn positieve invloed op de spijsvertering en de weerstand.

Dagelijkse dosis voor je hond
We adviseren 5 ml per 10 kilo lichaamsgewicht. De olie direct in de mond geven of over het voer verdelen. Begin met een kleinere hoeveelheid en bouw dit in een aantal dagen op naar de uiteindelijke dosis.

Samenstelling
Visolie (DHA & EPA) uit visolie, koudgeperste olijfolie, natuurlijke antioxidanten en vitamine D & E. Kurkuma (curcuma longa) en brandnetel extract. De visolie gebruikt voor Balanstri Enhance is afkomstig van wilde vissen en is human grade kwaliteit.

Bewaaradvies
Ongeopend bewaren in het donker bij kamertemperatuur. Geopende flessen koel en donker bewaren.

 

 

 

Balanstri
Dog Enhance kurkuma
 39,95