fbpx

Klantreview

Ervaringen Balanstri omega-3 paard of hond

Wil je je ervaring met een of meerdere van de Balanstri producten voor je paard of hond delen met ons? Laat je review hieronder achter en ontvang 15% korting op je volgende bestelling!

Hoe kun je je ervaring plaatsen?
Plaats hieronder je ervaring met een van onze producten en vul je e-mailadres in. Zodra je review geplaatst is ontvang je van ons via de mail een unieke kortingscode die recht geeft op 15% korting op je volgende bestelling. Je kunt ook je review mailen naar [email protected], wij plaatsen je review en mailen je de unieke kortingscode.

4 gedachten over “Klantreview”

 1. Sinds 3 weken geef ik mijn paard met zomereczeem de Balanstri Essential, al snel begon ze minder te schuren en nu beginnen de afgeschuurde manen te groeien. Daarnaast begint zij mooi te glanzen. Tot nu toe zeer tevreden over de olie.

  Beantwoorden
 2. Ik gebruik al jaren tot volle tevredenheid effektri omega 3 dog. Perfecte olie. Helaas is de nieuwe 1 lier fles niet handig in gebruik voor mensen die zoals ik meerdere honden hebben die minder dan 15 ml per keer nodig hebben. Dat is niet af te meten met deze dop.

  Beantwoorden
  • Hartelijk dank voor uw feedback. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren en leveren voor nu een maatbeker voor hoeveelheden tot 15ml mee!

   Beantwoorden
 3. Voor mijn jaarling koudbloed heb ik de Balanstri Move ingezet omdat hij wat stijf bleef lopen met zijn achterhand na een ongelukje met een hek. Ik ben nu ruim een week bezig en het lijkt alsof hij al wat soepeler loopt. Vanwege de lichte vis-geur was ik bang dat hij het niet zou lusten maar hij eet het met smaak op. De dop zorgde eerst voor het morsen van druppels olie met het eraf halen vanwege de doseerbeker die eraan zit, maar dat gaat nu ook prima zonder te morsen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie