fbpx

Klantreview

Ervaringen Balanstri omega-3 paard of hond

Wil je je ervaring met een of meerdere van de Balanstri producten voor je paard of hond delen met ons? Laat je review hieronder achter en ontvang 15% korting op je volgende bestelling!

Hoe kun je je ervaring plaatsen?
Plaats hieronder je ervaring met een van onze producten en vul je e-mailadres in. Zodra je review geplaatst is ontvang je van ons via de mail een unieke kortingscode die recht geeft op 15% korting op je volgende bestelling. Je kunt ook je review mailen naar [email protected], wij plaatsen je review en mailen je de unieke kortingscode.

10 gedachten over “Klantreview”

 1. Van een collega van mij dit product gekregen. Gebruikte al zalmolie van andere merken maar geen resultaat.
  Na 3 weken de dubbele dosering te gebruiken bij mijn hond merk ik al verschil.
  Minder schilfervorming dus blijf het zeker gebruiken.

  Beantwoorden
 2. Ik geef mijn jonge paard met een wat zwakke weerstand sindskort de Balanstri olie. Tot nu toe ben ik al heel tevreden! De snotneus is weg en ze begint ook nog eens mooi te glimmen. Daarbij komt ze sneller dan anders door haar verharingsperiode heen. Ik blijf het zeker door haar voer mengen!

  Beantwoorden
 3. I used effektri dog for more then 9 years with my previous dog, skin and coat were benefiting from the 10 ml per day,I had a very good experience, plus was a supplement prescribed for her anxiety..

  I’m giving Balanstri dog essential now for my foster dog that has allergies seeing if the skin will improve, together as supplements.

  Outstanding service on the top of that.
  Thank you.

  Beantwoorden
 4. Voor mijn IJslandse merrie met zomereczeem heb ik veel producten uitgeprobeerd om haar van de jeuk af te helpen. Ze schuurde haar staart, manen en voorpluk vanaf het voorjaar af. Toen ik las over de mogelijke positieve werking van visolie op zomereczeem, ben ik me daar in gaan verdiepen en kwam ik terecht bij Balanstri. Nadat ik Balanstri (in een dubbele dosis) ongeveer 4 weken bij haar voer gaf, kreeg mijn merrie opeens veel jeuk en heeft ze veel afgeschuurd. Maar tot mijn grote verbazing was ze ongeveer 2-3 weken later plotseling helemaal gestopt met schuren. Terwijl de insectendruk op dit moment zeer hoog is, staat ze zonder eczeemdeken en heeft ze al een aantal weken geen enkele haar afgeschuurd! Mijn merrie is overigens een ontzettend kieskeurige eter, maar had totaal geen moeite met de lichte visgeur. Al met al, ben ik erg tevreden over de visolie van Balanstri en blijf ik dit zeker voeren. Inmiddels heb ik de hoeveelheid zelfs voorzichtig iets afgeschaald, en toch blijven haar staart en manen heel!

  Beantwoorden
 5. Sinds 3 weken geef ik mijn paard met zomereczeem de Balanstri Essential, al snel begon ze minder te schuren en nu beginnen de afgeschuurde manen te groeien. Daarnaast begint zij mooi te glanzen. Tot nu toe zeer tevreden over de olie.

  Beantwoorden
 6. Ik gebruik al jaren tot volle tevredenheid effektri omega 3 dog. Perfecte olie. Helaas is de nieuwe 1 lier fles niet handig in gebruik voor mensen die zoals ik meerdere honden hebben die minder dan 15 ml per keer nodig hebben. Dat is niet af te meten met deze dop.

  Beantwoorden
  • Hartelijk dank voor uw feedback. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren en leveren voor nu een maatbeker voor hoeveelheden tot 15ml mee!

   Beantwoorden
 7. Voor mijn jaarling koudbloed heb ik de Balanstri Move ingezet omdat hij wat stijf bleef lopen met zijn achterhand na een ongelukje met een hek. Ik ben nu ruim een week bezig en het lijkt alsof hij al wat soepeler loopt. Vanwege de lichte vis-geur was ik bang dat hij het niet zou lusten maar hij eet het met smaak op. De dop zorgde eerst voor het morsen van druppels olie met het eraf halen vanwege de doseerbeker die eraan zit, maar dat gaat nu ook prima zonder te morsen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie