Balanstri <br/>Omega-3 / Omega-6 testkit

Balanstri
Omega-3 / Omega-6 testkit

Met de Balanstri test kit meet je op een eenvoudige en snelle manier de vetzuursamenstelling in het lichaam. De Balanstri test kit meet 13 vetzuren, je ontvangt een compleet overzicht van de verhoudingen van de verschillende essentiële vetzuren in je lichaam.

  • Snel en eenvoudig thuis af te nemen
  • Meet 13 vetzuren in het bloed.
  • Geeft inzicht in de Omega-3 en Omega-6 balans

69,00

Gebaseerd op wetenschap

Aanbevolen door dierenartsen

Natuurlijke Ingrediënten

De Balanstri Omega-3 / Omega-6 testkit is een eenvoudige thuis-test voor het analyseren van 13 vetzuren in je bloed, waaronder verzadigde, enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren. De test geeft ook je Omega-3: 6-balans weer. De test vereist slechts een kleine druppel bloed uit je vingertop en het duurt minder dan een minuut om te voltooien. Na analyse van het monster in ons laboratorium (International ISO 17025: 2005) kun je de resultaten binnen ongeveer 30 dagen online en anoniem downloaden.

Het vetzuur-profiel is volledig anoniem en wordt gebruikt om je dieet te evalueren met betrekking tot het risico van gewichtstoename en het risico van het ontwikkelen van chronische ontstekingen. Het rapport bevat ook voedingsadviezen die kunnen bijdragen aan het voorkomen van zgn. welvaartsziekten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Balanstri
Omega-3 / Omega-6 testkit” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen