fbpx

Balanstri
Dog Essential

 21,95 39,95

Balanstri + Dog Essential (voorheen Effektri Omega-3 small) is een hoogwaardig en compleet voedingssupplement op basis van visolie voor je hond. Het bestaat uit een mix van essentiële Omega-3 vetzuren (EPA en DHA uit vis) aangevuld met antioxidanten uit olijfolie en vitamine D en E. Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden!

Beschrijving

Balanstri Essential Dog (voorheen Effektri Omega-3 Dog) is een visolie supplement voor je hond van hoge kwaliteit. De smakelijke olie voor je hond bestaat uit een mix van essentiële Omega-3 vetzuren uit visolie (EPA en DHA) aangevuld met antioxidanten uit olijfolie en vitamine D en E.

Omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor je hond. Ze helpen om je hond vitaal en gezond te houden. Je hond kan zelf geen Omega-3 vetzuren aanmaken en is dus afhankelijk van zijn voer of voedingssupplement voor zijn dagelijkse portie vetzuren.

Dosering Balanstri + Omega-3 visolie voor honden
Ons hoogwaardige supplement is zo geconcentreerd dat kleine hoeveelheden al voldoende zijn voor een optimaal resultaat.

We adviseren 0,25 ml per kilo lichaamsgewicht.
Bij klachten kan de dosis verhoogd worden naar 0,35 ml per kilo lichaamsgewicht.

Werkwijze

Wat doet Balanstri + Dog Essential voor je hond?
De visolie en olijfolie blend die in ons supplement voor honden zit heeft een positief effect op de algehele gezondheid van je hond:

 • Draagt bij aan een glanzend gezonde vacht en huid
 • Is effectief bij jeuk en schilfers door allergie
 • Heeft een positieve invloed op de algehele weerstand
 • Ondersteunt bij het remmen van ontstekingsprocessen
 • Draagt bij aan gezonde en soepele gewrichten en spieren
 • Heeft een positieve invloed op het welbevinden van je hond en zijn gedrag
 • Heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de hersenen
 • Werkt positief op de vruchtbaarheid

Waarom is Balanstri Omega-3 visolie aan je hond voeren een goed idee?
In het wild kregen honden voldoende Omega-3 vetzuren binnen door het eten van de hersenen, ogen, maag en darmen (met inhoud!) van hun prooi. De kwaliteit van brokken of rauw vlees is sterk verbeterd maar alsnog krijgen veel honden te veel Omega-6 binnen en te weinig Omega-3. Met behulp van Balanstri + Dog Essential biedt je jouw hond een smakelijke en zeer waardevolle aanvulling op zijn voer. Balanstri + is geschikt voor alle levensfases, vanaf pup tot senior!

Balanstri + Omega-3 voor honden zorgt voor soepele celmembranen en een ontstekingsremmend effect op celniveau, dus overal in het lichaam. Ook wijst onderzoek uit dat de juiste balans van Omega-3 en Omega-6 honden met artritis kan ondersteunen.De juiste balans tussen Omega-3 en Omega-6 verhoogt namelijk de flexibiliteit van de celmembranen waardoor onder meer de doorbloeding van de weefsels en dus ook van de spieren en de huid verbetert.

Daarnaast ontstaan er bij de omzetting van Omega-3 uit de celwanden ontstekingsremmende stoffen, terwijl er bij een teveel aan Omega-6 meer ontstekingsbevorderende stoffen ontstaan. Deze veroorzaken ontstekingsachtige verschijnselen die je hond dan als pijn of vermoeidheid in zijn spieren en gewrichten kan ervaren.

Een verstoorde Omega 3- en Omega-6 balans kan zich uiten in onrust, gedragsproblemen, spierproblemen, een schilferige of doffe vacht en een verminderde weerstand. Omega-3 Dog van Balanstri + is een goede manier om de balans weer te herstellen en daarbij de algehele gezondheid van je hond te verbeteren.

SAMENSTELLING

Omega-3 (EPA en DHA) uit visolie, natuurlijke antioxidanten (tocoferolen) uit koudgeperste olijfolie, vitamine D en E. De Omega-3 visolie is geproduceerd in overeenstemming met de strikte kwaliteitsnorm van de Europese Unie. De visolie gebruikt voor de producten van Balanstri + wordt enkel gemaakt van visfilet snijresten. Er wordt geen extra vis voor gevangen. Wij ondersteunen hiermee de duurzame visserij.

Samenstelling en voedingswaarde – 20ml

[table caption=”Voedingswaarde”]
Energie| 164 kcal/688 kJ
Proteïne | 0 g
Koolhydraten | 0 g
Vetten | 18,3 g
[/table]

[table caption=”Vetzuurprofiel”]
Verzadigde vetten | 4077 mg
Enkelvoudig onverzadigd | 9148 mg
Waarvan Omega-9 | 7278 mg
Meervoudig onverzadigd | 4826 mg
Waarvan Omega-6 | 700 mg
En waarvan Omega-3 | 3766 mg
Waarvan C20:5 (EPA) | 2118 mg
En waarvan C22:6 (DHA) | 958 mg
Flavonoïden (Polyfenolen) | 5 mg
Vitamine D | 1,66 mcg
Vitamine E | 22,5 mg
[/table]

Bewaaradvies
Ongeopende flessen bewaren in het donker bij een kamertemperatuur.
Geopende flessen koel en donker bewaren, bij voorkeur in de koelkast.

Extra informatie

Samenstelling

Omega-3 (EPA en DHA) uit visolie, natuurlijke antioxidanten (tocoferolen) uit koud geperste olijfolie, vitamine D. De omega-3 vis olie is geproduceerd in overeenstemming met de strikte kwaliteitsnorm van de Europese Unie en bevat het MSC certificaat en het Friend of the Sea certificaat.

Samenstelling en voedingswaarde – 20ml

Energie 164 kcal/688 kJ
Proteïne 0 g
Koolhydraten 0 g
Vetten 18,3 g

Vetzuurprofiel
Verzadigde vetten 4077 mg
Enkelvoudig onverzadigd 9148 mg
Waarvan Omega-9 7278 mg
Meervoudig onverzadigd 4826 mg
Waarvan Omega-6 700 mg
En waarvan Omega-3 3766 mg
Waarvan C20:5 (EPA) 2118 mg
En waarvan C22:6 (DHA) 958 mg
Flavonoïden (Polyfenolen) 5 mg
Vitamine D 1,66 mcg

Bewaaradvies
Ongeopende flessen bewaren in het donker bij een kamertemperatuur. Geopende flessen koel en donker bewaren.

28 beoordelingen voor Balanstri
Dog Essential

 1. C. Verbeucken (geverifieerde eigenaar)

  Wij hebben een boerboel die 2x geopereerd is en daardoor wat blijvende stramheid heeft. Inmiddels is ze 8 jaar en dat wordt er met de jaren niet beter op. Daarbij heeft ze ook veel huidproblemen door allergieën. Maar sinds dat wij balanstri dagelijks bij de brokken doen is ze een stuk levendiger, loopt soepeler voor haar doen en worden de huidproblemen minder. De service is super per ongeluk had ik bij de bestelling het verkeerde huisnummer opgegeven waardoor het pakketje terug gestuurd was. Zonder problemen werd het pakket nog een keer opgestuurd en binnen twee dagen in huis.

 2. 5 van 5

  Nelly van der Leeden (geverifieerde eigenaar)

  Mijn heidewachteltje heeft neurologische problemen en krijgt daarvoor op advies van de arts-gedragsdeskundige medicatie. Ter ondersteuning krijgt ze ook al drie jaar omega 3 visolie om haar hersenfunctie optimaal te houden. Of het helpt kan ik niet beoordelen, maar ik zie wel dat haar huid, vacht en nagels er prachtig uitzien

 3. 5 van 5

  Betsie Ruigrok van de Werve van den Brink (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben heel erg blij met het product. Onze hond staffordshire bull terriër van 16 maanden zit er heel goed uit. Glimt mooi en geeft een goede ontlasting. Onze oude staffordshire die helaas is overleden heeft tot laatst mooi in vacht gezeten. Mensen dachten dat hij jonger was maar was 14,9 jaar. Ik ben heel blij met het product. Beveel het iedereen aan.

 4. 5 van 5

  J. Bus (geverifieerde eigenaar)

  Ruim 4 jaar geven we onze hond de Balanstri omega 3 olie. Dit ivm wat gewrichtsproblemen, tot op heden geen last meer van gehad.
  Super tevreden!

 5. 5 van 5

  C Brugman (geverifieerde eigenaar)

  Onze actieve Mechelaar wilde zo graag blijven rennen. Resultaat was dat hij een uur later bijna niet meer kon lopen. Op advies van een collega Balanstri Omega 3 Dog gekocht. Na enkele dagen had ik mijn hond weer terug. Lekker actief en vele malen minder stram na het rennen. Echte aanrader.

 6. 5 van 5

  Arnold Vermeulen (geverifieerde eigenaar)

  Ik geef Balanstri dog aan mijn honden, eigenlijk vanwege de goede hulp van de omega 3 bij artrose. En het verschil is duidelijk te merken, ze lopen een stuk beter. De mooie vacht is daarbij mooi meegenomen!

 7. 5 van 5

  Daniël Carton (geverifieerde eigenaar)

  Wij gebruiken nu enkele maanden Balanstri voor onze hond kruising Vizsla. Naast verbetering van zn vacht, gaat ook de mobiliteit beter na enige tijd. Ook voor zn gedrag helpt het iets op aanraden van de dierenarts.
  Makkelijk te bestellen en snel in huis!

 8. 5 van 5

  Anouk de Kanter (geverifieerde eigenaar)

  Onze hond is bijna twaalf. Ze heeft bij allebei haar achterpoten de kruisbanden gescheurd met als gevolg wat last van artrose. We geven haar nu Balanstri zowel voor huid als voor gewrichten, ze heeft mooie glanzende vacht en lijkt ook of ze minder stijf is. Erg tevreden over het product. Vind het ook goed betaalbaar.

 9. 5 van 5

  Sander weijters (geverifieerde eigenaar)

  Wij gebruiken dit vanaf dat onze Vizsla bij ons kwam, prachtige vacht!!! Betaalbaar en ben erg tevreden over dit product.

 10. 5 van 5

  M.Derks (geverifieerde eigenaar)

  Graag willen we laten weten dat we op advies van de dierenarts onze hond Mikki elke dag 1 maal 10 ml Balanstri Omega3 olie door haar eten geven.
  Mikki is een Hovawart teef van 1,5 jaar, inmiddels is ze uitgegroeid tot een super lieve en mooie hond.
  We krijgen complimenten over haar glanzende vacht, wij zijn erg tevreden over het gebruik van deze olie.

 11. 5 van 5

  Brigitte Prijs (geverifieerde eigenaar)

  Super snelle levering…gisteren besteld vandaag in huis.
  Onze hond is 13 jaar en kreeg een doffe vacht en had last van zijn huid.
  Door hem omega 3 te geven ziet zijn vacht er glanzend uit en geen huidproblemen meer. Top spul!

 12. 5 van 5

  Petra (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik Balanstri dog voor mijn hondje een markiesje van 15 1/2 jaar en een jonge rottweiler van 8 maanden. Het markiesje had eerst een doffe droge vacht. Ik geef Omega 3 samen met de brokken. De honden hebben allebei een super mooie zwarte glanzende vacht.

 13. 5 van 5

  Ans (geverifieerde eigenaar)

  In de vakantie was onze hond voor een aantal weken terug naar de fokster geweest, deze gaf onze hond elke dag 5 ml Balanstri. Ze glom helemaal, thuis gekomen hebben wij een aantal flessen besteld en ik moet zeggen ze blijft een mooie vacht glimmende vacht houden.

 14. 5 van 5

  Karin (geverifieerde eigenaar)

  Goed supplement. Handige fles (door knijpen komt olie in het kleine reservoir).

 15. 5 van 5

  C. Potgieter (geverifieerde eigenaar)

  We gebruiken nu een paar maanden Balanstri dog, wij zijn er zeer tevreden over, de vacht van de honden zijn zeer zacht en glimmen erover top

 16. 5 van 5

  Gladys (geverifieerde eigenaar)

  Onze golden retriever had altijd last van zijn huid en oor ontstekingen. Nu gebruiken we ongeveer 3 maanden Balanstri en is zijn huid helemaal opgeklaard en heeft hij nog maar af en toe last van zijn oortjes. Super product!

 17. 5 van 5

  Fia Dekker (geverifieerde eigenaar)

  Wij gebruiken Balanstri voor onze hond Esta ,wij zijn hier zeer tevreden over.
  Ze komt goed door de rui heen en heeft een mooie glans over haar vacht.
  Wij gaan hier zeker mee door!

 18. 4 van 5

  arno (geverifieerde eigenaar)

  is goed denk ik voor tommy, jack russel 16,5 jaar nu. half jaar geleden was het kantje boord met hem. door medicijnen en wat meer aandacht aan voer met effekti erbij is hij er nog steeds, en een heel zachte glansende vacht.

 19. 5 van 5

  C. Brouwer (geverifieerde eigenaar)

  Hierbij wil ik laten weten hoezeer ik tevreden ben over uw product Balanstri.
  Onze hond Bobby zit prachtig in zijn vacht vanaf december, toen ben ik het gaan gebruiken.
  Hij had ook vaak darm problemen, dit is haast gereduceerd tot 0

  Ik raad het al mijn honden vrienden aan.
  In een woord geweldig

 20. 5 van 5

  M. Vervat (geverifieerde eigenaar)

  Onze hond heeft veel minder jeuk. Had problemen met haar weerstand. Gebruik nu de Olie ongeveer 3 maanden en je herkent haar niet meer terug. Ben zeer tevreden over dit product.

 21. 5 van 5

  Marloes (geverifieerde eigenaar)

  Onze hond heeft geen jeuk meer en heeft een mooie vacht gekregen. Ben erg tevreden.

 22. 5 van 5

  Annemarie (geverifieerde eigenaar)

  Ik zie meer resultaat dan bij andere olieen die ik gebruikt heb, met name aan de vacht van mijn hond, die glanst meer en ziet er gezonder uit.

 23. 5 van 5

  Patrick

  Onze jonge hond krijgt vanaf zijn geboorte Balanstri en hij doet het prima.

 24. 5 van 5

  Esta (geverifieerde eigenaar)

  Balanstri : de vacht van onze hond is met gebruik hiervan, glanzend ,aan het uiteinde geen pluis meer
  zij heeft nu duidelijk een rui moment. onze pluizenbol is veranderd in een met gezonde glanzende vacht.

 25. 5 van 5

  Sietske (geverifieerde eigenaar)

  We zijn in augustus begonnen met Balanstri Dog bij onze Drentse Patrijs en we merken duidelijk
  verschil in de kwaliteit van zijn huid. Zij had een schilferige huid die erg jeukte en zag er dof en ongezond uit. Dit is na 1 maand sterk verbeterd. Wij gaan door met het gebruik van Balanstri Dog!

 26. 5 van 5

  linda

  Ik ben heel blij met dit product voor onze twee puppies. Allebei veel jeuk en positief allergie test voor mijten en gras. Vroeger heb ik probeert vis olie samen met gekookt voer of rauw vlees maar nog veel jeuk. Met dit product en andere dingen in zijn diet het gaat nu super. Heel makelijk te gebruik!

 27. 4 van 5

  Carla (geverifieerde eigenaar)

  We gebruiken het op advies van onze dierenarts, onze hond heeft een gedragsstoornis en zou baat hebben door visolie te krijgen. De hond doet het er goed op en eet met smaak zijn brokken. Het is makelijk toe te dienen vanwege de maat tuit.

 28. 5 van 5

  Rosemarie (geverifieerde eigenaar)

  Mijn oud duitse herder krijgt elke dag 10 ml Balanstri dog over haar voer en heeft een prachtige glanzende vacht en geen last meer van irritatie plekken. We zijn er zeer tevreden over!! Goed product!!

Een beoordeling toevoegen

Balanstri
Dog Essential
 21,95 39,95