fbpx

Amber den Heyer

Sponsorruiter Amber den Heyer
Mijn naam is Amber den Heyer, 18 jaar oud en vanaf mijn 8ste verjaardag zijn paarden mijn lust en mijn leven. Nadat ik mijn HAVO heb afgerond ben ik mijzelf volledig gaan richten op de paarden(dressuur) sport.

Zelf heb ik meerdere paarden t/m het Z2 gereden en hoop ik het hoogst haalbare eruit te kunnen halen! Mijn droom is dan ook om op een dag Grand Prix te rijden!

Toen ik deze zomer een week met mijn eigen paard Wandurel (v. Ronaldo, een binnenvetter die aan 1 oog blind is en best onzeker is, zichzelf snel wat vaster houdt en gespannen wordt) bij Arnold was moest ik van hem eens Balanstri proberen. Na een week voelde ik direct resultaat! Hij ontspande meer, had minder last van spierpijn, begon een stuk losser en was meer gefocust in het werk! Met andere woorden.. hij voelde zichzelf lekker!Amber den Heyer

Ik sta dan ook voor een happy athlete, ik wil met mijn paarden een team vormen dat op basis van vriendschap iets moois kan bereiken.. En ik ben van mening dat dat begint bij beiden met zichzelf goed voelen waar Balanstri zeker in kan bijdragen!
Ik hoop dat ik met mijn ambitie jullie merk nog lang mag vertegenwoordigen!

We houden via de site jullie op de hoogte van Ambers verrichtingen!