fbpx

Balanstri
Horse Muscle pro spieren

 109,95

Balanstri Muscle Pro is een innovatieve mix van omega-3 visolie, antioxidanten en gamma-oryzanol ter bevordering van optimale spierontwikkeling voor je (sport)paard. Gamma-oryzanol is een geheel natuurlijk product dat de spiermassa helpt vergroten en bijdraagt aan een goede spierontwikkeling. EPA & DHA en antioxidanten (natuurlijke vitamine E) ondersteunen het spierherstel na (intensieve) training.
Let op: wij adviseren 72 uur voor een wedstrijd te stoppen met Balanstri Muscle Pro.

  • Bouwstof voor gezonde en sterke spieren
  • 100% natuurlijk – wetenschappelijk onderbouwd
  • Voor jonge paarden of na een periode van rust

Op voorraad

Beschrijving

Balanstri Muscle Pro is een innovatieve mix van omega-3 visolie, antioxidanten en gamma-oryzanol ter bevordering van optimale spierontwikkeling bij je (sport)paard. Muscle Pro bevat niet alleen een hoge concentratie Gamma-oryzanol, een 100% natuurlijk extract uit de olie van rijstzemelen maar ook omega-3 visolie en krachtige antioxidanten en natuurlijke vitamine E.

Balanstri Muscle Pro wordt aanbevolen voor jonge paarden, sportpaarden, voor paarden met een slechte spiermassa, na een langdurige rustperiode of wanneer het paard moeilijk gespierd blijft. Let op, om spieren te ontwikkelen dient het paard in training te zijn!

Gamma-oryzanol is een 100% natuurlijk extract uit de olie van rijstzemelen. Het is een van de groep sterolen die in de natuur voorkomen en bevorderd spierontwikkeling, fysiek welzijn en spierkracht. Gamma-oryzanol wordt gebruikt als supplement voor mens en paard vanwege de gelijkenis met lichaamseigen steroïden, die helpen bij spieropbouw. (Jones, W.E 1997: naturafoundation).

Gamma-oryzanol zorgt voor een vermindering van spierpijn na arbeid, helpt ontstekingen verminderen, verbetert de spierproductie en ook de stemming en het gedrag van een paard. (Juliet M. Getty, 2010)

Uit onderzoek blijkt omega 3 uit visolie (EPA en DHA) positief effect te hebben op opbouw en behoud van spiermassa. Het bevorderen van de eiwitsynthese speelt hierbij een rol. Eiwitsynthese is nodig voor spiergroei. Bij oudere paarden kan visolie de afname van spiermassa vertragen en de spierkracht verhogen.

Daarnaast helpt de toevoeging van vitamine E en omega-3 vetzuren EPA en DHA het herstel te versnellen na training en spierpijn te voorkomen.

Dagelijkse dosis
We adviseren 5 – 7,5 ml per 100 kilo lichaamsgewicht. Direct in de mond geven of over het voer verdelen.

Samenstelling
Omega-3 (DHA & EPA) uit vis, gamma oryzanol, koudgeperste olijfolie, natuurlijke antioxidanten en vitamine D & E.

Bewaaradvies
Ongeopend bewaren in het donker bij kamertemperatuur. Geopende flessen koel en donker bewaren.

 

Balanstri
Horse Muscle pro spieren
 109,95