fbpx

Klantenservice Balanstri

Online bestellen – Komen er extra kosten bij als ik een bestelling plaats?
Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 per bestelling, vanaf een aankoopbedrag van € 50,- worden er geen verzendkosten berekend.

Wanneer komt uw bestelling aan?
Als u uw bestelling  voor 15.00 heeft gedaan dan gaat uw bestelling nog dezelfde dag mee met Post.nl. Dit betekend dat u uw bestelling vaak de volgende werkdag al in huis hebt. Let op, in sommige gemeentes bezorgd Post.nl niet op maandag, dit betekend dat uw pakket een dag later bezorgd wordt. Wordt uw bestelling aangeboden en bent u niet thuis? Dan wordt het pakket de eerstvolgende werkdag opnieuw aangeboden.

Kan ik een bezorgtijd aangeven?
Helaas is dat nog niet mogelijk.

Verzending
Wij verzenden onze pakketten via PostNL

BTW
Alle productprijzen op onze website zijn inclusief BTW maar exclusief eventuele verzendkosten.

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?
Dit kan via iDeal of via creditcard. Alle informatie over het betalen via de Balanstri webshop en de verschillende betaalmethoden vindt u op de bestel pagina.

Hoe kan ik mijn kortingscode activeren?
Als u een kortingscode heeft kunt u deze activeren door de code in te voeren in het betalingsscherm. Als u de overige velden invult ziet u uw korting direct terug boven het totaalbedrag.

Kan ik ook betalen aan de postbode ?
Nee, helaas is het betalen onder rembours nog niet mogelijk.

De informatie over een artikel wat ik zoek is onvolledig
In de webshop wordt alle productinformatie getoond. Deze informatie wordt constant aangevuld en kan ook worden gewijzigd. Balanstri hecht veel waarde aan het verschaffen van volledige en juiste productinformatie. Wilt u alsnog extra informatie over een product? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact met ons op via Whats app. U vindt het Whats app icoon onder aan het scherm of u via 0639 4757 00.

Meer informatie over kopen via de webshop?
De website consuwijzer verstrekt alle informatie omtrent kopen op afstand. Deze website is een initiatief van de Nederlandse overheid.