Volwassenen

Voor volwassenen, d.w.z. iedereen in de leeftijdscategorie van 25 tot pakweg 60 jaar, geldt natuurlijk: Leef gezond, beweeg voldoende, eet gevarieerd en verstandig. We nemen aan dat, als we ons aan deze algemene regels houden, er niet zoveel mis kan gaan met onze gezondheid. De resultaten van de duizenden Balanstri tests die zijn uitgevoerd in Noorwegen, Zweden en Italië geven echter anders aan. De vetzuur balans laat ook bij deze groep een groot tekort aan het gezonde Omega-3 vetzuren zien en een overmaat aan andere vetten. Weliswaar is de balans in deze groep iets beter dan bij de jongeren onder de 25 maar nog steeds stevig uit evenwicht.

Volwassenen -stabiliteit

Juist in deze lange periode van relatieve stabiliteit is het erg belangrijk je lichaam op de juiste manier te onderhouden. Daarbij staat de gezondheid van hart en bloedvaten wellicht voorop. Je wilt per slot van rekening dat die veel langer meegaan dan alleen deze levensfase. Ook het onderhouden van gezonde celmembranen en het voorkomen van een verhoogd ontstekingsniveau in de cellen is in deze periode erg belangrijk. Het houdt de souplesse van je spieren en gewrichten op peil en helpt om artritis, gewrichtsstijfheid en andere aandoeningen te voorkomen.

Omega-3

Met de Balanstri olie  neem je op een snelle, eenvoudige en smakelijke manier je dagelijkse dosis gezonde en zuivere Omega-3 en antioxidanten. Beide componenten zorgen samen voor een langdurige bescherming van je lichaam tegen veel ongemakken die met een niet optimaal voedingspatroon of met een minder gezonde levensstijl samenhangen.

 

 

WhatsApp chat