Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over de Balanstri producten en onze service. Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan via ons contactformulier of mail je vraag naar info@balanstri.com. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!

Is de vis die gebruikt wordt voor Balanstri gekweekte vis of wilde vis?Wilde vis

Voor onze olie gebruiken we vissen die gevangen worden rond IJsland. We gebruiken géén gekweekte vis. De reden hiervoor is dat de kwaliteit van gekweekte vis vaak zwakker is dan wilde vis en soms hoge concentraties PCB’s en dioxinen bevatten. Onze olie wordt dubbel gezuiverd volgens de strikte kwaliteitsnormen van de EU en bevat geen verontreiniging of zware metalen.

Kan de olie verkleuren en is dit schadelijk?

Balanstri is een mengsels van oliën en zoals alle vetten kan de olie bij het verlagen van de temperaturen langzaam stollen. Balanstri olie blijft tot 4 graden boven nul meestal helder, licht van kleur en vloeibaar, maar bij lagere temperaturen (rond het vriespunt) kan er vertroebeling optreden waardoor de kleur donkerder lijkt. Er is dan niets mis met de olie in kwestie, de olie is dan niet schadelijk of bedorven. Even bij kamertemperatuur zetten en de olie is weer helder en vloeibaarder.

Hoe bestel ik de Balanstri supplementen?

Als je de supplementen of test kit van Balanstri wil bestellen dan kan dat via deze website.
We hebben onze webshop zo ingericht dat bestellen heel eenvoudig werkt:

Stap 1: Plaats het door jou gewenste product in je winkelwagen.

Stap 2: Vul je gegevens in.

Stap 3: Selecteer gewenste betaalmethode, van Ideal tot creditcard.

Stap 5: Controleer je bestelling. Daarna sturen wij je een bevestigingsmail en natuurlijk je producten.

WhatsApp chat