fbpx

Olympic potential

Op zondag 11 januari werd bij dressuurstal Seren te Vorden de laatste selectie van deJabatcup verreden. Een dagvullend programma, waarin de klasses ZZ-Zwaar, PSG en Grand Prix verreden worden.

Diverse regionale maar ook internationale toppers maakten hun opwachting, zoals Adelinde Cornelissen, Carolien Adelinde BalanstriReverdink, Bart Veeze, Emmelie Scholtens met Apache en Diederik van Silfhout met Bonzanjo.

In de PSG bij Dressuurstal Seren werden hele mooie scores gereden. De overtuigende winnares werd Adelinde Cornelissen met Zephyr, ze behaalde een score van 74,41%. De tweede plaats is voor Bart Veeze met Brown Boy (v. Sandreo) met 68,62%.

Diederik van Silfhout reed met Bonanza (v. Jazz) in de Grand Prix maar liefst 75,05% bijeen en Emmelie Scholtens scoorde met Apache 74,70%. Scholtens startte in Vorden ook Grand Prix met haar nieuwe paard Walerno BCN (v.Paddox). Met ruim 67%

Diederik van Silfhout
Diederik van Silfhout

reed ze hem naar de derde prijs.In het ZZ-Zwaar won Kristel van Duren met Alluro (v. Polanksy)

Balanstri feliciteert alle winnaars!

Diederik van Silfhout en Emmelie Scholtens
Diederik van Silfhout en Emmelie Scholtens

 

Janneke

Janneke Hofstra is een dochter van een van de oprichters van Bioactri B.V, het moederbedrijf van Balanstri en Effektri. Naast een studie in communicatie en diverse commerciële functies is Janneke sinds 2013 onderdeel van het bedrijf en heeft ze Balanstri opgezet en de product-range verbreed met andere veterinaire voedersupplementen, alles op basis van omega-3 visolie aangevuld met antioxidanten uit olijfolie.

Delen:

Recente berichten

Omega-3 visolie voor paarden – alles wat je moet weten!

Lees meer
Kurkuma voor paarden: Een natuurlijke boost voor de gezondheid van je paard

Lees meer
Chondroitine voor honden, wat zijn de voordelen?

Chondroïtine voor honden. Wat zijn de voordelen en waarom is het zo'n populair supplement voor...

Lees meer