fbpx

Effektri heeft een nieuwe naam

Effektri heeft een nieuwe naam gekregen: Balanstri! Maar niet alleen de naam is veranderd, ook de uitstraling en de fles in aangepast. Wees gerust, de kwaliteit olie die je van ons gewend bent, blijft – we hebben namelijk al het best mogelijke product met hoge kwaliteit ingrediënten en wetenschappelijke onderbouwing. Aan onze olie hebben we niets veranderd. Ook de prijs van onze producten blijft hetzelfde. Genoeg redenen dus om de gezondheid van je dieren (of jezelf) te blijven ondersteunen met onze producten!  

Wat is er dan wel veranderd?

De vertrouwde olie zit vanaf nu in een nieuwe, innovatieve fles. Bij een hoge kwaliteit olie hoort namelijk ook een fles die het olie nog beter beschermt en fris houdt. De nieuwe flessen laten geen zon- of daglicht door en beschermen zo de kwetsbare visolie beter tegen ranzig worden. Daarnaast hebben wij met onze nieuwe doseerdop het afmeten en uitschenken van de juiste hoeveelheid nog makkelijker gemaakt! Zo weet je altijd dat je precies de juiste hoeveelheid olie voert aan je hond. paard of kat. 

Waarom deze verandering?

De naam Balanstri gebruikten wij tot nu toe alleen voor onze producten voor mensen, maar in feite zijn onze dierproducten hetzelfde. We houden ons namelijk aan dezelfde strenge wetgeving in onze dierproducten en gebruiken dezelfde kwaliteit ingrediënten omdat we vinden dat jouw dieren dezelfde kwaliteit verdienen. Met een nieuwe verfrissende huisstijl gaan we de producten voor dier en mens dus dichter bij elkaar brengen. Gezonde dieren verdienen namelijk ook gezonde baasjes en andersom!

Blijft het merk Effektri bestaan?

Ja, wij blijven het merk Effektri voeren maar dan alleen in Noorwegen, Zweden en Finland. Voor deze landen behouden we het merk Effektri samen met de bijbehorende huisstijl en fles. Het merk Effektri zul je in Nederland en België niet meer tegenkomen, hier veranderen we alles naar Balanstri.